Sommer å sende kjølig, omsorg varmt hjerte

Når sommeren kommer, stiger temperaturen gradvis,Linhai Shinyfly Auto Parts Co., Ltd.er alltid bekymret for ansattes helse.

For å holde de ansatte i god arbeidsform i den varme sommeren, har selskapet spesielt lansert en rekke intimpleietiltak.Først og fremst arrangerte vi en gratis lunsj for de ansatte for å sikre at alle kan nyte næringsrike og deilige måltider i den travle jobben.

Samtidig bestemte selskapet seg for å gi hver ansatt en isdrikk hver ettermiddag.Enten det er den kjølige iskaffen, eller den søte og sure deilige fruktjuicen, kan personalet føle en sjelden kjølig og komfortabel i den varme ettermiddagen.

Disse omsorgstiltakene gir ikke bare næring til de ansatte og avkjøler sommeren, men fyller også folks hjerter med varme.En ansatt sa: "Bekymringen til selskapet gjør meg mer motivert til å jobbe."

     Linhai Shinyfly Auto Parts Co., Ltd.mener at ansatte er selskapets mest verdifulle rikdom, og det er selskapet som skal bry seg om de ansattes liv og helse.Jeg tror at i et slikt omsorgsfullt miljø vil ansatte være mer entusiastiske til å jobbe, og bidra mer styrke til utviklingen av bedriften.

333
444
88
99

Innleggstid: 11-jul-2024